Τρόποι Παραγγελίας & Αποστολής

Τρόπος παραγγελίας
Παραγγελία από το web site μας www.e-ecopool.gr.
Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο Προσθήκη στο καλάθι δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και ορίστε τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Τρόποι  αποστολής
Το www.e-ecopool.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
1. Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ, COURIER ή Μεταφορική.
Για αγορές αξίας μεγαλύτερης από 100€ και βάρους έως 3 κιλών η αποστολή είναι δωρεάν .
Για αγορές αξίας έως 99€ και βάρους έως 3 κιλών  μέσω των ΕΛΤΑ το κόστος είναι 3€.
Μέσω Γενικής Ταχυδρομικής το κόστος είναι 3€ εως 2 κιλά + 1€ το κάθε επιπλέον κιλό.
Σε περίπτωση μεταφορικής, σας παραδίδουμε δωρεάν στην μεταφορική σας στην Αθήνα ή στην Πάτρα.

Αποστολές σε Χώρες εκτός Ελλάδος
Τα έξοδα αποστολής σε χώρες εκτός Ελλάδος υπολογίζονται κατά περίπτωση ανάλογα με τη ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα στην οποία γίνεται η παράδοση.

Διαθεσιμότητα - Χρόνος παράδοσης παραγγελίας
Με τον όρο Διαθεσιμότητα εννοούμε το χρόνο που θα μεσολαβήσει από την αποστολή  της παραγγελίας σας έως την ώρα που η παραγγελία σας θα παραληφθεί.
Θα σας ενημερώσουμε με ηλεκτρονικό μήνυμα αν κάποια είδη από την παραγγελία σας δεν είναι διαθέσιμα.
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να έχει εξαντληθεί το απόθεμα. Επίσης, υπάρχουν νέα προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί από τον κατασκευαστή, έχουν παραγγελθεί από εμάς και αναμένονται.
Οι παραγγελίες που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλονται, μέσω της μεταφορικής εταιρείας την οποία εσείς έχετε υποδείξει μέσω της φόρμας παραγγελίας.
Δηλαδή είτε μέσω της Courier ,είτε μέσω των ταχυμεταφορών  ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, στον τόπο τον οποίο μας έχετε υποδείξει και σε χρονικό διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγκρισης της παραγγελίας.
Οι παραγγελίες που θα δοθούν από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή βράδυ εκτελούνται από Δευτέρα πρωί.
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα προιόντα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός Ευθυνών
Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωσή σας.

Δέματα που δεν παραδόθηκαν
Ορισμένες φορές δέματα επιστρέφουν σε εμάς επειδή για διαφόρους λόγους δεν παραδόθηκαν. Όταν μας επιστραφεί ένα δέμα το οποίο έχει πληρωθεί ήδη, πιστώνουμε το λογαριασμό του πελάτη (μαζί με τα έξοδα αποστολής).
Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιστροφή του δέματος και εάν επιθυμεί να το αποστείλουμε και πάλι θα πρέπει να καταχωρήσει εκ νέου την παραγγελία στο www.e-ecopool.gr
Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα δέμα μπορεί να μην παραδοθεί είναι οι ακόλουθοι:
Λάθος διεύθυνση. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε δύο φορές ότι η πλήρης διεύθυνση που καταχωρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σωστή.
Αλλα προβλήματα της διεύθυνσης. Μερικές φορές η ετικέτα μπορεί να αλλοιωθεί κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και να μην είναι αναγνώσιμη από το μεταφορέα. Αλλες φορές ο μεταφορέας μπορεί να αφήσει το δέμα σε λάθος διεύθυνση.